Om Os

Oplev Vores Rejse Så Langt

Gardiner er ordet/begrebet som vi på dansk ofte bruger til at beskrive som afskærmning af lys som kommer fra vinduer i huse, lejligheder og kontorer.

Løbende har moden og tiden skiftet fra en stykke stof/gardin som er: “et stykke stof som indvendig i et rum hænger ned ved siden af eller foran et vindue for at skærme mod dagslys, for at forhindre at nogen kigger ind, eller som udsmykning, ofte ophængt på en stang eller skinne således at det kan trækkes for eller fra efter behov.”

Men et gardin er blevet noget lidt andet for de fleste.

Vi arbejder hos Nordic Gardiner med alle de mest brugte sol-afskærmningstyper, Persienner, Rullegardiner, Plissegardiner og Aluminiumspersienner.

Men vi går det skridt længere:

Nordic Gardiner er leverandør af sol-afskærmning i specifikke mål.

Vi leverer fra Nordensbedste fabrikker for at levere den bedste kvalitet til vores kunders hjem.

Vi tilbyder en let løsning hvor vores kunder kan bestille solskærmning i præcise mål og design direkte til bolig eller kontorer i Danmark og Sverige.

Nordic Gardiner er et samarbejde mellem 3 Danske iværksættere som har mange års erfaring med levering til Danskere.

Vi har en målsætning at vores fokus skal være; kvalitet og god kundeservice. Vi mener vi kan levere dette til vores kunder selvom vi er en online forretning.

Vores levering sker direkte til vores kundes adresse, så vores kunder vil opleve muligheden for at bestille specifikke størrelser og mål og få en hurtig præcis levering selvom varen er produceret specielt til vores enkelte kunders behov.

Med vores rullegardin (som er et af de mest brugte typer solafskærmning i Danmark) kan vi levere kvalitet til en unik pris samt med funktioner som motorstyring og fjernbetjent kontrol.

Vi samarbejder med dygtige montører som sikrer at vores kunder kan få den ekstra hjælp til professionel installation de måtte ønske.

SELV-INSTALLATION: Vi ved at ønsket hos langt de fleste af vores kunder, foruden vores kvalitet og vores unikke priser, er at vores kunder selv ønsker at foretage installationen. Derfor lever vi altid vores ordre med en enkel guide til selv-installation.

Alle kan være med hos Nordic Gardiner, vi leverer et kvalitetsprodukt til den billigste pris og med en enkelt monteringsvejledning.

Vi byder alle vores kunder velkommen hos os på nordicgardiner.dk hvor vi fortsætter vores mange års erfaring med arbejdet enten specifikt med gardiner eller solskærmning og med indretnings design og salg af møbler og skabe.

Det har længe været planen at sælge vores produkter online og med opstart i 2021 mener vi at have ramt den optimale tid er for at kombinere vores forretning med dette online og lette bestillingsmodul, så vores kunder selv kan bestille vores produkter.

Vi ser frem til at levere til dit hjem/kontor.

Indkøbskurv