Betalings muligheder: MobilePay – Viabill (betal over 10 måneder) – Kreditkort – Faktura – Mail: support@nordicgardiner.dk

Nordicgardiner

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

GARDINER/PERSIENNER EFTER DINE MÅL

[/vc_column_text][vc_column_text]

En simpel ting i vores alle hjem som skal passe perfekt.

Hos Nordic Gardiner kan du vælge præcis dit solafskræmning/persienne som præcis passer dit behov, du skal først at overveje, hvilke behov dine nye gardiner skal dække. Det er også vigtigt om din solafskærmning/persienne/gardin er primært til pynt eller om skal de opfylde en bestemt funktion så som at mørklægge dit soveværelse.

Det kan også være, at de skal afskærme for indblik til stuen men samtidig kunne lukke lyset ind? Eller måske har du brug for gardiner, der er smudsafvisende til et køkkenvindue? Den gardintype, du vælger, påvirker de egenskaber, du får. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken gardinløsning du vælger.

Hos nordicgardiner hjælper vi dig personligt med at vælge det bedste produkt. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

SPECIALDESIGNET

[/vc_column_text][vc_column_text]

Vi tilbyder dine gardiner i en god kvalitet til den helt rigtige pris, plus vi sikrer at størrelsen og mål sidder “lige i skabet”, smatidigt har vi et fantastisk udvalg af eksklusive og innovative gardinløsninger til solafskærmning, elektriske styrede og enkelt kontrollerede gardiner som passer til vores hjem i 2021+

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

GARDINER EN DEL AF DIT HJEMMEDESIGN

[/vc_column_text][vc_column_text]

Gardiner behøver ikke kun at være en praktisk del af hjemmet, som udelukkende anvendes til at skærme for solen og forhindre folk kigger ind eller ud. Vores flotte gardinløsninger kan også anvendes til at udtrykke personlig stil eller bruges som en del af dit personlige design af dit hjem.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

DIT HJEM

[/vc_column_text][vc_column_text]

Gardiner kan få et rum til at synes større, de kan skabe privatliv og hygge samt afhjælpe lavpraktisk udfordringer som skinnende sol og lyse nætter. Vi har et stort udvalg af gardinprodukter med hver deres unikke funktioner.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi har standardmål , men det er ikke altid værd at bare vælge standard, dit hjem er ikke standard og dine gardiner er en vedvarende del af dit hjem. Vi har gjort det billigt at få dit behov dækkes så det passer præcis til dit hjem hvor du kan få produceret gardiner efter dine specifikke mål. Det vil sige, at vores produkter skræddersyes og tilpasses til netop dine vinduer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

No products in the cart.